On Air
Non stop Peaceful Music

Hadewyn


Hadewyn2Ik ben Hadewyn Naomi Post, geboren (1979) en opgegroeid in Nederland.

Muziek is altijd een belangrijk element in mijn leven geweest: om op te dansen, om    naar te luisteren, om me door te laten raken, om bij mezelf te komen en om bij mee    te zingen.

Van jongs af aan zong ik al samen met mijn zus aan de piano. Ons enthousiasme leidde    er op een gegeven moment toe, dat we meer muzikanten erbij gingen betrekken.

Al doende ontstond de band “Voolk”.

We maakten folkmuziek en traden vanaf mijn 16e op bij diverse festivals en gaven    verschillende concerten.

Een paar jaar heb ik met veel plezier gezongen en opgetreden met deze groep.

Spiritualiteit is ook al vroeg een bedding geweest voor vele dingen in mijn leven.    Het betekent voor mij mijn volledig mens zijn verwelkomen: mijn emoties en gevoelens,    mijn pijnplekken, mijn schaduwzijde ………èn mijn ongeschonden diamant, mijn oorsprong,    mijn Licht en Liefde. In het ontdekken van al deze stukken leer ik steeds beter herkennen    wie ik werkelijk ben. Dit ervaar ik iedere dag meer als mijn liefdevolle thuis.

In 2008 kwam ik op het pad van de Helende Reis van Brandon Bays (the Journey) en    ging de opleiding doen. Tijdens het vele innerlijk reizen en het in contact zijn    met mijn eigen Bron, maakte ik opnieuw contact met de muziek, deze keer met mijn    éigen muziek en mijn éigen teksten.

Voor mij is deze grootse Bron een onuitputtelijke inspiratiebron voor mijn muziek    geworden. Daarbij zoek ik graag en vaak de natuur op. Veel van de songs ontstaan    tijdens het wandelen in het bos, langs een rivier of langs het strand.

Muziek is voor mij een weg geworden, waarin ik zowel mijn werkelijke Zelf kan laten    horen en zien, als mijn donkere stukken kan laten doorklinken.

Al de facetten van het mens-zijn komen erin tot uitdrukking: in de melodie, de sfeer    en de teksten. Iedere keer probeer ik in contact met mijzelf en de intentie van het    lied te zingen en te spelen.

 

Ik hoop dat mijn muziek anderen mag helpen op het pad van ‘her-inneren’ wie wij werkelijk    zijn!!

 

Namasté,

Hadewyn: www.hadewynspiritualmusic.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *